Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвНе знам кое е сигурно все още, в

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвНе знам кое е сигурно все още, в
Коментари Харесай

Митов, ГЕРБ: Зад целия този хаос, стои един сценарист и той се нарича Румен Радев

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Не знам кое е несъмнено към момента, в зала би трябвало да разберем по какъв начин ще действаме сега, по какъв начин ще решим и ще развържем този парламентарен възел, а по-късно ще си вземем решение какво да вършим оттук насетне. Ще действаме в границите на Конституцията и в границите на написаните от Конституцията правила. Всяко едно решение се взима от парламентарната група и от партията, не знам дали ще ме предложат за министър председател. Важно е всичко да е от изгода за страната, несъмнено, че отговорността на един политик е да не бяга от сходни отговорности, само че към момента такова решение не сме взели. Не знаем какво какво ще се случи през днешния ден, не знаем какво ще се случи и с втория мандат. Така че действаме по процедура.

Това сподели Даниел Митов от ГЕРБ за Нова Тв.

Не мога да схвана за какво по подобен безконтролен метод се работи сега, заради простата причина, че пред страната стои стоят доста провокации, освен свързани с актуализацията на бюджета, а и свързани с идната към този момент разрастваща се коронавирус пандемия,с инфлацията с растящи цени, подготовката за образователната година. Има ужасно доста задания пред нас, когато няма предпочитание за диалог, няма предпочитание за разговор, ние колкото и да желаеме да поемем тази отговорност, нашата отговорност в полза на истината ние бяхме подготвени да я поемем като съпротива и това някак си пролича. Тези, върху които лежеше отговорността за сформиране на държавно управление, не се оправиха, а в последна сметка се оказва че зад целия този основан безпорядък има един единствен сценарист и той се назовава Румен Радев, добави Даниел Митов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР